KreuCelebrity

Mbeti jashtë Sanremo 2024, Al Bano i zhgënjyer: “Festivali im i fundit, nuk më deshi Amadeus”!

Mbeti jashtë Sanremo 2024, Al Bano i zhgënjyer: “Festivali im i

 

Pas mbetjes jashtë nga Sanremo 2024, Al Bano nuk e fsheh dot zhgënjimin: “I propozova dy këngë, por Amadeus nuk më donte.” Këngëtari i njohur rrëfeu se do të kishte dashur të merrte pjesë në atë që do të ishte festivali i tij i fundit. "Unë do ta kisha mbyllur karrierën me 20 vite: katër si i ftuar  dhe gjashtëmbëdhjetë si konkurrent", u shpreh ai.  

Mbeti jashtë Sanremo 2024, Al Bano i zhgënjyer: “Festivali im i

Kisha paraqitur dy pjesë, thotë Al Bano: 'Ci devi credere', shkruar bashkë me Vaia (drejtor i përgjithshëm i Institutit Spallanzani në Romë) dhe një tjetër shumë interesante që më kaloi Pasquale Mammaro. Por Amadeus nuk pranoi as njërën, as tjetrën. As nuk jam plotësisht nëse i ka dëgjuar”, u shpreh ai.  

Mbeti jashtë Sanremo 2024, Al Bano i zhgënjyer: “Festivali im i

“Ka dy mënyra për të marrë pjesë në Sanremo”, - vazhdon më tej ai: “Si i ftuar dhe si konkurrent në garë. Dhe nëse si mysafir adrenalina është e lartë dhe është një përvojë e bukur, si konkurrente pastaj është një botë krejt tjetër. Nëse do të kisha bërë edhe këtë Festival, do ta kisha mbyllur karrierën time në Sanremo me njëzet paraqitje, dhe do ta lija këtu, sepse mosha tashmë ma dikton të tërhiqem”.  

Mbeti jashtë Sanremo 2024, Al Bano i zhgënjyer: “Festivali im i

 

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF