KreuCelebrity

Meritoni "ia pret shkurt" Ilnisës? "Riken e kam shoqe, ty të kam motër"!

Meritoni "ia pret shkurt" Ilnisës? "Riken e kam shoqe, ty

Afrimiteti i madh mes Meritonit dhe Ilnises ka bërë që publiku të mendoje për një lidhje të mundshme të afërt mes tyre pavarësisht diferencës së moshës. Por së fundi, në programin “Big Brother Vip”, moderatori dhe gazetarja kanë diskutuar gjatë për xhelozitë e saj kundrejt Rikes.

Meritoni "ia pret shkurt" Ilnisës? "Riken e kam shoqe, ty

Dhe pikerisht në momentin që ne mendonim se kishim çiftin e parë, Meritoni përmbysi gjithҫka. Ai i ka thënë Ilnisës të ndalonte me atë xhelozi duke shtuar; “Riken e kam shoqe, ty të kam motër”!

Meritoni "ia pret shkurt" Ilnisës? "Riken e kam shoqe, ty

Kaq mjaftoi qe menjehere të aludohej se ai nuk dëshiron të krijojë një marrëdhenie me të, në një kohë kur deri tani, afërsia e tyre nuk përkonte aspak me marrëdhënien motër-vëlla.

 

 

 

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF