KreuCelebrity

Pas denoncimit; Elon Musk detyrohet t’i paguajë një furre buke 2000 dollarë!

Pas denoncimit; Elon Musk detyrohet t’i paguajë një furre buke

Një furrë buke në Kaliforni, që pretendonte se Tesla nuk pagoi një porosi me vlerë mijëra dollarë, tha se fatura e papaguar ishte shlyer, pasi miliarderi Elon Musk premtoi t'i "bënte gjërat mirë" pas denoncimit në mediat sociale.

Kompania e Musk Tesla kishte hequr dorë nga një porosi për 4 000 mini byrekë nga Giving Pies. "Tesla sapo pagoi 2 mijë dollarët që nuk kisha" për furnizimet dhe porositë që ajo duhej të refuzonte për të përmbushur urdhrat e Teslës. Kjo erdhi pasi Musk iu përgjigj historisë në X, dikur Twitter, duke deklaruar: “Sapo dëgjova për këtë. Do t'i bëjë gjërat mirë me furrën e bukës".

Pas denoncimit; Elon Musk detyrohet t’i paguajë një furre buke

Incidenti ndodhi pasi furra e Rasetarinera mori një porosi në minutën e fundit për 2 000 byrekë nga Tesla në ditën e Shën Valentinit. Tesla dyfishoi porosinë në 4 000 byrekë përpara se përfundimisht ta anulonte porosinë pa paguar, tha Rasetarinera.

“Për mua, ishte e qartë se Tesla i jepte përparësi komoditetit mbi llogaridhënien, duke shpërfillur mjetet e jetesës së pronarëve të bizneseve të vogla si unë”, tha ajo.

 

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF