KreuCelebrity

"Pusetë e kësaj shoqërie”, rëndohet debati mes Julit dhe Gracianos!

"Pusetë e kësaj shoqërie”, rëndohet debati mes

Graciano i ashpersoi debatet brenda shtepise, duke mberritur kulmin e perpkasjeve verbale me Julin, cka shkaktoi shqetësim tek banorët. Debati arriti kulmin kur Graciano e akuzon Julin sikur ka dhunuar gruan e tij. Ky i fundit e ofendon Gracianon duke e quajtur ‘pusetë të kësaj shoqërie’.

Juli: A je danez a je shqiptar?

Graciano: Nëse shqiptarët paskan rrahur gratë dhe e tregojnë nuk dua të jem shqiptar.

Juli: Kush ka rrahur gratë? Ti qenke nje pis ordiner, ti je një pusetë e kësaj shoqërie.

Graciano: Siç je ti. Unë jam arti shqiptar.

Juli: Ti je arti shqiptar? Ti je një djalë pis, një fundërrinë.

Graciano: Jam krenar që jam shqiptar dhe jam versioni më i mirë i shqiptarëve.

"Pusetë e kësaj shoqërie”, rëndohet debati mes

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF