KreuCelebrity

Sa më "larg": 3 shenjat më ziliqare të horoskopit!

Sa më "larg": 3 shenjat më ziliqare të horoskopit!

Ato thjesht nuk e permbajne dot veten:Disa mendojne se zilia është një sëmundje për një person pavarësisht nëse e duan apo jo, por edhe nese nuk eshte tamam keshtu, ka persona te cilet thjesht nuk mund të pranojnë suksesin e të tjerëve. Ja tre shenjat më ziliqare të horoskopit:

1. Akrepi

Është shumë e zakonshme që njerëzit e kësaj shenje të jenë shumë xheloz. Në shumicën e rasteve, arsye për këtë është paaftësia e tyre për t’u besuar njerëzve. Akrepat nuk mund t’i fshehin ndjenjat e tyre, kështu që xhelozia e tyre vërehet më shumë nga të tjerët.

2. Virgjëresha

Personat e shenjës së Virgjëreshës janë jashtëzakonisht vetë-nënçmues dhe priren të jenë xhelozë për këdo që i tejkalon ata në çfarëdo mënyre. Virgjëreshat i pranojnë me vështirësi arritjet e të tjerëve dhe ndjehen shumë të shqetësuar deri sa të arrijnë rezultate me të mira se sa personat që i xhelozojnë.


3. Binjakët

Personat e lindur në këtë shenjë zakonisht janë joë të sinqertë dhe sipërfaqësorë. Binjaket shpesh varen nga ato që kanë të tjerët në vend që të jentë të lumtur me arritjet e tyre. Personat e shenjës së Binjakëve medeomos dëshirojnë të kenë diçka që një mik i tyre i ngushtë e ka atë. Kënaqësia e Binjakëve është vetëm kur të kenë diçka më shumë se dikush tjetër.

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF