KreuCelebrity

Shiti shtëpinë pas humbjes së nënës, Ardit Gjebrea rrëfen dhimbjen: Ktheja kokën dhe ajo....

Shiti shtëpinë pas humbjes së nënës, Ardit Gjebrea

Ardit Gjebrea humbi nënën e tij pesë vite më parë, dhe vetëm tani gjeti kurajon të ndajë një përjetim shumë personal për këtë me publikun. Moderatori i njohur u shpreh se dhimbja e përfshiu kaq shumë për një kohë të gjatë, sa vendosi të shiste shtëpinë, një vendim që i dha mundësinë të dilte nga gjendja e mëparshme.

Shiti shtëpinë pas humbjes së nënës, Ardit Gjebrea

“Unë e kam përjetuar vetë sepse unë kam qenë shumë i lidhur me nënën time kështu që e kisha shumë të vështirë kur ikja në mëngjes nga shtëpia dhe dilja nga dera, ktheja kokën dhe kur ajo nuk ishte aty mua e gjithë dita më shkonte në trishtim dhe e përjetova për një kohë të gjatë derisa e shita shtëpinë sepse nuk po e përballoja dot më.Tani jam shumë më i qetë, kam përjetimet e mia, shkoj, e vizitoj, e mendoj shpesh etj, por ika nga kjo gjëja. Ishte një presion i jashtëzakonshëm që më trishtonte non stop dhe që ndikonte në jetën time, i merrte pak më shumë se ç’duhet edhe dashurisë së fëmijëve, të bashkëshortes, të punës, të gjithçkaje kështu që është aty, është ai engjëlli që më mbron gjithmonë bashkë me babanë tim, por mendoj që ishte një nga veprimet më të mira që bëra dhe do ua sugjeroja edhe juve”, tha Gjebrea. 

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF