KreuCelebrity

Sjellje jo e denjë? Meri dhe Klodiani tallen me gazetarin: “Është për gjynah, t`i falim ndonjë lek..”

Sjellje jo e denjë? Meri dhe Klodiani tallen me gazetarin:

Meri Shehu e quajti “krokodil lluce”, fjalë kjo që përdoret për njerëzit që nuk janë shumë të pastër, por Elvis Myrtaj nuk u prek, ndersa duke qeshur i tha se është për gjynah, ndërsa Klodian Duro duke u tallur u shpreh i gatshëm që t`i falë lekë. Meri dhe Klodiani e kanë vënë në lojë gazetarin sepse në klipin e tij prezantues tregoi se është futur në “BBVIP” me shpresën që të rregullojë edhe dhëmbët.

Pjesë nga biseda:

Meri: E çfarë je ti, krokodil lluce je.

Elvisi: Unë jam llumi i baçit.

Meri: Je për gjynah domethënë.

Elvisi: Pemë thyer jam.

Klodiani: Ti falim ndonjë lek. Ku i kemi lekët?

https://www.instagram.com/reel/C2SFZrVsOm6/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF