KreuCelebrity

Teknologjia ngjall Freddie Merkuri; legjenda rikthehet në skenë 33 vite pas vdekjes!

Teknologjia ngjall Freddie Merkuri; legjenda rikthehet në skenë 33

Ylli i ndjerë i “Queen” vdiq në moshën 45-vjeçare në vitin 1991 nga pneumonia bronkiale e shkaktuar nga SIDA. Për të gjithë dashamirësit dhe fansat e Mercury anekënd botës,  ai mund të performojë përsëri si një rekreacion dixhital i ngjashëm me rezidencën Voyage të ABBA që funksionon në Londër.

Kompania që menaxhon katalogët muzikorë të Freddie ka paraqitur një markë tregtare për emrin e tij në realitetin 3D dhe virtual. Dokumentet ligjore tregojnë se emri është regjistruar për 'përvoja zhytëse 3D virtuale, të shtuara dhe të përziera të realitetit' dhe 'mjedise virtuale'. Marka tregtare mbulon gjithashtu edhe videolojëra të ndryshme.

Hologram është një imazh tredimensional i riprodhuar nga një model ndërhyrjeje i prodhuar nga një rreze koherente e ndarë rrezatimi (si nga një lazer) gjithashtu.

 

 

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF