KreuCelebrity

Victoria Beckham e penduar për implantet e gjoksit! Arsyeja pse si ka treguar kurrë së bijës!

Victoria Beckham e penduar për implantet e gjoksit! Arsyeja pse si ka

Victoria Beckham nuk do t'i tregojë vajzës së saj, Harper, për implantet e gjoksit për shkak të mospëlqimit të saj ndaj asaj procedure. Ajo dëshiron që vajzës së saj 12-vjeçare t’i mësojë vetëm dashurinë për veten.

Beckham dëshiron të rrënjos tek e bija idenë se është në rregull të kesh disa të meta pasi kjo është vetëm njerëzore. "Dje Harper tha, ‘Kam një boshllëk në dhëmbët e mi, mami. Dhe e kam atë nishanin e vogël pikërisht këtu", tha Beckham për Allure.

Beckham, tani 49 vjeçe, hoqi dorë nga shtresat e silikonit në vitin 2014, pasi u pendua për vendimin e saj, të cilin nuk do ta bënte më.

Victoria Beckham e penduar për implantet e gjoksit! Arsyeja pse si ka

Kirurgjia e gjirit nuk është një procedurë e pazakontë, ku gratë i përdorin ato për të rritur ose zvogëluar madhësinë e tyre qoftë për arsye kozmetike ose mjekësore, ndërkohë që mund të jetë problematike pasi standardet e shoqërisë ndryshojnë gjatë gjithë kohës.

Beckham më tej e përshkruan atë si një moment dobësie në jetën e saj, diçka nga e cila ajo tashmë kërkon të mbrojë vajzën e saj më të vogël. "Mos u ngatërroni me gjoksin tuaj”, tha Beckham për Vogue në 2017. "Gjithë ato vite e mohova - budallallëk. Një shenjë pasigurie. Thjesht gëzojuni asaj që keni”.

Victoria Beckham e penduar për implantet e gjoksit! Arsyeja pse si ka

 “Nëse jam e sinqertë, do të doja që të mos kisha bërë kurrë implante”, tha ajo për Allure. “Ishte një moment kur mora vendimin për vendosjen e tyre, por ende mendoj se nuk është koha që këtë përvojë ta ndaj me vajzën time”, shtoi ajo.

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF