KreuFashion

2024 rikthen çantën e famshme!

2024 rikthen çantën e famshme!

2023 ishte viti që clutch  dhe clutching u rikthyen, por që duket se ky model do të qëndrojë krenare në krye të listës së trendeve edhe për vitin 2024. Clutch pati një përfaqësim dinjitoz në pasarelat e modës të vjeshtë/dimër 2023, ku modelet ishin dizenjuar nga shtëpitë e famshme të modës të atilla që të mbanin lirshëm sendet personale.

2024 rikthen çantën e famshme!

Ndonëse kur themi ‘clutch’ të gjithë mund të mendojmë një çantë të vogël që më shumë ngjan si portofil, dhe që është aspak praktike, por edhe për vitin 2024 krijuesit e stilit janë kujdesur që aksesori të jetë një shoqërues tejet praktik, jo më vetëm për mbrëmjet elegante, por edhe për aktivitetet e përditshme.

2024 rikthen çantën e famshme!

Filozofia e ‘clutch-ëve’ kësaj here është duke pasur parasysh stilin e jetesës në lëvizje: ato janë të lehta për t'u marrë me nxitim dhe mjaft të bollshme për të mbajtur të gjitha personalet tuaja.

2024 rikthen çantën e famshme!

2024 rikthen çantën e famshme!

2024 rikthen çantën e famshme!

2024 rikthen çantën e famshme!

2024 rikthen çantën e famshme!

2024 rikthen çantën e famshme!

 

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF