KreuFashion

Jeni gati për look-un festiv?  5 ide veshjesh për 5 raste të ndryshme!

Jeni gati për look-un festiv?  5 ide veshjesh për 5 raste të

Gjetja e një look-u që përshtatet në mënyrë të përkryer me të gjitha rastet e veçanta të festave, është praktikisht një mision i pamundur.

Por ka një mënyrë për të patur pamjen perfekte: zgjidheni atë duke marrë parasysh angazhimet që do të keni atë ditë..

Jeni gati për look-un festiv?  5 ide veshjesh për 5 raste të

Në këtë periudhë të vitit, mes daljeve me miqtë dhe kolegët dhe bashkimet familjare, çdo ditë shfaqet diçka e re për të bërë. Dhe krijimi i një veshjeje për çdo rast, është padyshim zgjidhja ideale.

Ja 5 look-e festash, të dizajnuara për 5 raste të ndryshme, nga të cilat jemi të bindur që do të frymëzoheni:

Për një aperitiv me kolegët

Jeni gati për look-un festiv?  5 ide veshjesh për 5 raste të

Kur të shkëmbeni dhurata me miqtë

Jeni gati për look-un festiv?  5 ide veshjesh për 5 raste të

Për një drekë familjare

Jeni gati për look-un festiv?  5 ide veshjesh për 5 raste të

Për darkën e Krishtlindjeve

Jeni gati për look-un festiv?  5 ide veshjesh për 5 raste të

Për natën e Vitit të Ri në qytet

Jeni gati për look-un festiv?  5 ide veshjesh për 5 raste të

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF