KreuFashion

Nuk lodhemi kurrë nga kombinimi “fund dhe atlete”. Ja disa ide për t’i përdorur me stil edhe këtë sezon.

Nuk lodhemi kurrë nga kombinimi “fund dhe atlete”. Ja disa ide

Është e vërtetë, nëse do të ishte në dorën tonë, fundin do ta vishnim ekskluzivisht me çizme, por ka një kombinim tjetër që na bën gjithmonë të rrahë zemrat dhe që nuk dimë të heqim dorë kurrë në këtë periudhë të vitit.

Po flasim për kombinimin “fund + atlete”, një kombinim që në fakt nuk shquhet për shkathtësinë e tij por që në kohën e lirë mund të zgjidhë jo pak probleme dhe për nga komoditeti nuk ka rivalë.

Gjithçka ka të bëjë me gjetjen e kombinimeve më të përshtatshme për stilin tuaj dhe personalizimin e tyre me atë që tashmë keni në gardërobën tuaj.

Dhe për ta bërë detyrën tuaj më të lehtë, ne kemi përzgjedhur disa ide për pamjen që mund t'ju ndihmojë të gjeni frymëzimin e duhur..

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF