KreuFashion

Çorapet deri te gjuri, trendi që vjen direkt nga pasarelat!

Çorapet deri te gjuri, trendi që vjen direkt nga pasarelat!

Çorape sportive, te thurura, të ngrohta ose transparente – ju takon juve të zgjidhni stilin që shkon më mirë me pamjen dhe tipin tuaj. Me një zgjedhje pak të menduar dhe strategjike të çorapeve, mund të shtohen pikët e veshjes tuaj e t`i jepen asaj note estetike teksa siguroheni në të njëjtën kohë që këmbët tuaja nuk do ta ndiejnë të ftohtin. Ja disa kombinime për çorapet deri tek gjuri, që janë shumë "in" këtë sezon:

Çorapet deri te gjuri, trendi që vjen direkt nga pasarelat!
Çorapet deri te gjuri, trendi që vjen direkt nga pasarelat!
Çorapet deri te gjuri, trendi që vjen direkt nga pasarelat!
Çorapet deri te gjuri, trendi që vjen direkt nga pasarelat!
Çorapet deri te gjuri, trendi që vjen direkt nga pasarelat!
Çorapet deri te gjuri, trendi që vjen direkt nga pasarelat!
Çorapet deri te gjuri, trendi që vjen direkt nga pasarelat!
 
 

Bordo No.65
Dhjetor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF