KreuFashion

Përgatituni sepse këto pallto të pazakonta do t’i shihni kudo!

Përgatituni sepse këto pallto të pazakonta do t’i shihni

Modeli i parë u shfaq në prezantimin e koleksionit Pranverë 2024 të brandit Loewe's ku një modele kishte veshur një pallto-triko pa mëngë,  punuar me shtiza gjigande, duke e mbështjellë trupin e saj si një fole e mëndafshtë e tjerrë me fije të trashë.

Përgatituni sepse këto pallto të pazakonta do t’i shihni

Me këtë koleksion shtëpia e modës tha se donte ta bënte të zakonshmen të jashtëzakonshme. Në këtë mënyrë trendi i fundit i palltove duket se kërkon të ridimensionojë një triko normale të punuar me shtiza në një qasje krejt tjetër.

Përgatituni sepse këto pallto të pazakonta do t’i shihni

Ajo që ngjan më shumë si këllëf mbështjellës sesa një pallto me siguri do të kthehet në veshjen trend të garderobës së dimrit të atyre që duan gjithmonë të ecin kah modës.

Përgatituni sepse këto pallto të pazakonta do t’i shihni

Mund të jenë të shkurtra, treçerekshe apo deri në fund të këmbëve, dhe pritet që foleja mbështjellëse ta katapultojë brandin Loewe në qendër të vëmendjes së fashionistave.

Përgatituni sepse këto pallto të pazakonta do t’i shihni

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF