KreuFashion

Si të visheni natën e Vitit të Ri: look-u për çdo rast!

Si të visheni natën e Vitit të Ri: look-u për çdo

Darka me miqtë apo mbrëmje elegante? Cilatdo qofshin planet tuaja, sigurohuni që ta prisni Vitin e Ri me veshjen e duhur..

Fundi i vitit 2023 po afrohet me shpejtësi dhe bashkë me të rikthehet menjëherë dilema e zakonshme e modës: si të vishemi natën e Vitit të Ri?

Gjetja e veshjes së duhur për këtë natë të veçantë mund të jetë një detyrë e vështirë, veçanërisht nëse koha e përzgjedhjes është e  shkurtër, për shkak të angazhimeve të shumta..

Për t'ju ndihmuar, ne kemi zhvilluar 5 veshje të ndryshme që përshtaten për raste të ndryshme..

Hidhini një sy dhe... le të fillojë numërimi mbrapsht!

Bordo No.65
Dhjetor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF