KreuFashion

Veshjet kafe, alternativa më e mirë për sezonin e ftohtë!

Veshjet kafe, alternativa më e mirë për sezonin e ftohtë!

E kafta është një nga ngjyrat e momentit: ja disa ide se si ta përshtatni sa më mirë dhe disa ide për seancën e ardhshme të blerjeve.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FELICIA WEDIN (@wefelicia)

E zeza është kuintesenca e elegancës dhe asnjë ngjyrë tjetër nuk mund të përputhet me sofistikimin e saj të përjetshëm. Megjithatë, ekziston një alternativë shumë e vlefshme që mund të zgjedhim për t'i dhënë një prekje ngrohtësie dhe sofistikimi pamjes sonë: kafeja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Blondie World (@theblondieworld)

Kafeja është ngjyra që duam më shumë në këtë periudhë të vitit. Dhe në ato ditë kur nuk kemi dëshirë të veshim të zeza, është gjithmonë një opsion i shkëlqyeshëm për t'u marrë në konsideratë.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clio Bargellini (@cliobargellini)

Nga nuancat e rërës, karamelit deri tek ato më intensivet e çokollatës, arrës: veshjet dhe aksesorët e propozuar në të gjitha nuancat e kafes janë shfaqur tashmë në koleksionet 2023.

Prandaj, mbetet vetëm një gjë për të bërë: hidhini një sy lajmeve më të fundit që sapo kanë dalë në raftet e dyqaneve dhe gjeni idetë e duhura për të filluar t'i shfaqni ato në çdo rast.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve)

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF