KreuKopertina

Bright & Beautiful/ Verë 2017, veshjet dhe aksesorët më cool!

Bright & Beautiful/ Verë 2017, veshjet dhe aksesorët më cool!

Modele: Dania Bazaiti

Fotografia: Geljant Kaleci 

Veshja: Enada At'Nikolla

‘Bright & Beautiful’ zgjodhëm ta quanim koperinën e numrit Gusht-Shtator 2017, të cilën e hijeshon edhe më shumë modelja Diana Bazaiti. Nuk mund të jemi më krenarë se kaq teksa verë pas vere Bordo kthehet në një busull pushimesh, dhe momente relaksi teksa shijoni detin, apo pishinën nën çadër me një Bordo në dorë.

 

Kopertina nr.13, Revista Bordo, Gusht- Shtator 2017!

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF