KreuKopertina

Flower power/ Tendencat e sezonit nga veshjet tek aksesorët dhe interiori!

Flower power/ Tendencat e sezonit nga veshjet tek aksesorët dhe interiori!

Modele: Adrola Dushi 

Fotografia: Geljant Kaleci 

Veshjet: Enada At'Nikolla 

Flower power/ Tendencat e sezonit nga veshjet tek aksesorët dhe interiori!

Pranvera e viti 2018 do të mbyllej me një numër tejet special të Revista Bordo, në kopertinën e së cilës qëndron një ndër vajzat më të bukura të Shqipërisë, Adrola Dushi.

Veshjet ekskluzive për koperinën dhe editorialin e këtij numri nuk mungun as kësaj here, nën kujdesin e veçantë të stilistes Enada At’Nikolla. Siç i ka hije pranvers, veshjet e kësaj kopertine janë realizuar me detaje lulesh në 3D. 

Flower power/ Tendencat e sezonit nga veshjet tek aksesorët dhe interiori!

 

Flower power/ Tendencat e sezonit nga veshjet tek aksesorët dhe interiori!

Flower power/ Tendencat e sezonit nga veshjet tek aksesorët dhe interiori!

Flower power/ Tendencat e sezonit nga veshjet tek aksesorët dhe interiori!

Flower power/ Tendencat e sezonit nga veshjet tek aksesorët dhe interiori!

Flower power/ Tendencat e sezonit nga veshjet tek aksesorët dhe interiori!

Flower power/ Tendencat e sezonit nga veshjet tek aksesorët dhe interiori!

Flower power/ Tendencat e sezonit nga veshjet tek aksesorët dhe interiori!

Flower power/ Tendencat e sezonit nga veshjet tek aksesorët dhe interiori!

Flower power/ Tendencat e sezonit nga veshjet tek aksesorët dhe interiori!

Flower power/ Tendencat e sezonit nga veshjet tek aksesorët dhe interiori!

Flower power/ Tendencat e sezonit nga veshjet tek aksesorët dhe interiori!

Kopertina nr.17, Revista Bordo, Prill- Maj 2018!

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF