KreuKopertina

Pure LOVE dhe rrëfime ekskluzive!

Pure LOVE dhe rrëfime ekskluzive!

Modele: Krista Merkoçi 

Fotografia: Renuar Locaj 

Stiliste: Enada At'Nikolla 

Pure LOVE dhe rrëfime ekskluzive!

Një kopertinë e pastër, titulluar Pure Love ishte konceptimi ynë për numrin Gusht-Shtator 2018 të Revista Bordo. Ndonëse profesioni i saj nuk është modelingu, Krista Merkoçi është një portretet më të bukura shqiptare, tipare e së cilës formojnë lehtësisht një ‘Pure Beauty’.

Pure LOVE dhe rrëfime ekskluzive!

Pure LOVE dhe rrëfime ekskluzive!

Pure LOVE dhe rrëfime ekskluzive!

Pure LOVE dhe rrëfime ekskluzive!

Pure LOVE dhe rrëfime ekskluzive!

Pure LOVE dhe rrëfime ekskluzive!

Kopertina nr.19, Revista Bordo, Gusht- Shtator 2018!

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF