KreuKopertina

Game of Colours/ 77 aksesorët in të pranverës!

Game of Colours/ 77 aksesorët in të pranverës!

Modele: Ksenia Arova 

Fotografia: Edvina Meta

Veshjet: Enada At'Nikolla 

Pranvera e vitit 2019 gëlonte nga bisedat, diskutimet, vlerësimet apo kritikat rreth serialit të famshëm ‘Game of Thrones’. Ashtu sikurse edhe në zyrën tonë, ndër të tjera diskutimi rreth serialit kishte të apasionuar dhe indiferentë, e megjithatë pak Game of Thrones do ta sillnim edhe në revistë, qoftë edhe vetëm një fjalë. ‘Game of colours’ (Loja e ngjyrave) e quajtëm edicionin Prill- Maj 2019 të revista Bordo, e cila erdhi si guidë pranvere duke nisur që nga kopertina me veshje të stilistes Enada At’Nikolla që i dhuron mirëseardhjen stinës së luleve.

Kopertina nr.23, Revista Bordo, Prill - Maj 2019!

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF