KreuKopertina

Fall in love; Guidë stili, Vjeshtë/ Dimër 2016- 2017

Fall in love; Guidë stili, Vjeshtë/ Dimër 2016- 2017

Modele: Andonia Dobi

Fotografia: Geljant Kaleci

Veshja: Enada At'Nikolla 

Quhet pranvera e dytë me ngjyrat që propozon ky numër i Bordo. Bordo përfaqësohet me këtë kopertinë, ku arti i stilistes Enada At’Nikolla prezantohet nga modelja Andonia Dobi. Jo pa arsye ne kemi zgjedhur këtë titull për numrin tetor- nëntor të Bordo, që flet sikurse gjithë tendencat botërore, të cilat vijnë të përmbledhur në një editorial të larmishëm, ku propozimet e emrave të mëdhenj të modës flasin përmes ngjyrash, materialesh dhe detajesh mjaft interesante…

Kopertina nr.8, Revista Bordo, Tetor- Nëntor 2016!

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF