7

Portali i revitës BORDO ofron një gamë të gjerë mundësish reklamimi për biznesin tuaj. Dizajni i faqes së uebit të BORDO mundëson vendosjen e reklamave në hapësira dhe forma të ndryshme, të cilat përshtaten me kërkesat e biznesit tuaj. Ofrojmë reklama në faqen kryesore apo të integruara brenda shkrimeve dhe editorialeve tona. Frekuenca e shfaqjes së reklamave është e pafundme, mund të vendosen në çdo artikull dhe për një kohë të pacaktuar. BORDO ofron mundësi reklamimi me anë të pop up-ve, mesazheve promocionale statike, dinamike apo video, për të përmushur të gjitha kërkesat tuaja.

Banerat
BORDO ofron të gjitha mundësitë e reklamimit me banera të të gjitha përmasave në faqen kryesore dhe në brendësi të artikujve
Audienca
Grupmosha e lexuesve të revistës BORDO është nga 22 deri në 50 vjeç, duke garantuar një shikueshmëri nga e gjithë Shqipëria dhe jashtë saj
Kontrolli i fushatave publicitare
BORDO ju jep akses të monitoroni fushatat tuaja publicitare duke kontrolluar në çdo moment shikueshmërinë e tyre përmes një paneli të veçantë
Çmime konkuruese
Bordo ofron çmimet më konkuruese në treg, duke alternuar publikimin e reklamave të uebit me versionin print të revistës, për të grantuar suksesin e publicitetit tuaj

Për çdo pyetje dhe informacion mbi mundësitë e reklamimit në BORDO na kontaktoni në [email protected]
Tel: 0355 68 20 69 959
0355 69 44 77 855