KreuStil Jetese

Disa sugjerime gotash për të shërbyer shampanjën natën e Vitit të Ri!

Disa sugjerime gotash për të shërbyer shampanjën natën

Dollia e festave

Flluskat e shampanjës duken gjithmonë të magjishme, nëse atë e shërbejmë me gotat e duhura. Sa shpresa, dëshira dhe reflektime lidhen me dollinë e famshme të natës së ndërrimit të viteve, ndaj kur ngremë gotat për të festuar, le të mendojmë sesi ky gjest të bëhet i paharruar përmes gotave. Të gjata, ose të sheshta, tradicionale dhe të tejdukshme, por edhe të dekoruara me pika me ngjyra. Mund të zgjidhni ato elegantet e holla, ose ato me qelq të trashë, klasike, por që gjithmonë reflektojnë luksin. Ja disa sugjerime për të shërbyer shampanjën netët e festave.

Disa sugjerime gotash për të shërbyer shampanjën natën

Disa sugjerime gotash për të shërbyer shampanjën natën

Disa sugjerime gotash për të shërbyer shampanjën natën

 

Disa sugjerime gotash për të shërbyer shampanjën natën

Disa sugjerime gotash për të shërbyer shampanjën natën

Disa sugjerime gotash për të shërbyer shampanjën natën

Disa sugjerime gotash për të shërbyer shampanjën natën

Disa sugjerime gotash për të shërbyer shampanjën natën

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF