KreuStil Jetese

Çfarë duhet të bëni ditët e para të një muaji! 7 këshilla!

Çfarë duhet të bëni ditët e para të një

Është e rëndësishme të planifikoni në mendjen tuaj apo në një bllok të vogël gjërat që duhet të bëni dhe që doni të arrini gjatë një muaji.

Sot është data 2 mars dhe është e shtunë, ditë pushimi për pjesën më të madhe, kështu që këtu do të gjeni disa këshilla ose ide të mira se si të organizoni muajin.

Çfarë duhet të bëni ditët e para të një

1-Përmirësoni veten tuaj dhe gjërat rreth jush

2-Përqendrohuni në qëllimet tuaja

3-Merr bllokun tënd e shkruaj qëllimet që do t’i vendosesh vetes për këtë muaj.

4-Gjej pak kohë për familjen dhe miqtë, kështu që organizo diçka për ta këtë muaj.

5-Pastro me themel shtëpinë dhe dhomën tuaj. Do ndihesh më mirë!

6-Bëj llogaritë se sa lekë duhen të shpenzosh këtë muaj, pra një buxhet që të jesh më i organizuar.

7-Zgjidh një libër për ta lexuar këtë muaj.

 

Nëse bëni këto, jemi të bindur që në fund të muaji secili prej jush do të ndihet më mirë më veten dhe kjo gjë thjesht do të kthehet në një rutinë..

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF