KreuStil Jetese

Ka disa situata që vetëm një Bricjap mund t’i kuptojë!!

Ka disa situata që vetëm një Bricjap mund t’i

Jemi në sezonin e Bricjapit, ndaj te gjithe po sulne te listojne te mirat e kesaj shenje, por edhe disa disa situata që vetëm te lindurit e saj mund t`i kuptojnë:

Nuk e surprizon asgjë: Praktikisht, mund t’i tregosh bebin më të lezetshëm në botë dhe të presësh qoftë edhe një mimikë, por s’është rasti i Bricjapit.

Nuk ka fare interes që të jetë qendra e vëmendjes!
 
Niveli i sarkazmës së një Bricjapi prek stratosferën – Është një dhunti e lindur. Po flasim per nje shenjë që nuk jeton dot pa sarkazmë dhe nëse gjen dikë po aq sarkastik sa ai, epo, thjesht e respekton pafund.
 
Nuk i intereson fare nëse e ftojnë apo jo në një festë – Bricjapi është mirë gjithsesi. Një gjë kaq e vogël nuk do të ndikojë kurrë te kjo shenjë. 


Shumë njerëz janë të lumtur kur festojnë, kërcejnë, pinë alkool etj, ndërsa Bricjapi kur arrin të mbyllë një projekt – Mund të themi se gjithçka është çështje perspektive.
 
Shkon mirë me këdo, por ka vetëm 2-3 miq "pak e saktë”.

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF