KreuStil Jetese

Shpallet fituesi i “Red Bull Car Park Drift Albania”

Shpallet fituesi i “Red Bull Car Park Drift Albania”

Kompeticioni plot emocione dhe adrenalinë “Red Bull Car Park Drift” erdhi për herë të parë në Shqipëri,si pjesë e kualifikueseve Botërore në datat 6-7 Tetor, në Sheshin “Nënë Tereza”, në Tiranë.

Shpallet fituesi i “Red Bull Car Park Drift Albania”

Shpallet fituesi i “Red Bull Car Park Drift Albania”

22 Drifterët më të mirë nga e gjithë Shqipëria dhe Kosova garuan për të shpallur vetëm një prej tyre “Mbretin E Driftit” Shqiptar.

Shpallet fituesi i “Red Bull Car Park Drift Albania”

Duke dëgjuar zhurmën në sfond të drifit që bënin makinat e modifikuara, kompeticioni “Red Bull Car Park Drift”,si një ngjarje e paharrueshme e Autosportit, pa pilotët të manovrojnë me pengesat, duke nxjerrë sa më shumë tym që ishte e mundur për t’i bërë përshtypje 4 gjyqtarëve te jurisë dhe mijëra spektatorëve të kryeqytetit të cilët ndoqën me emocione këtë garë.

Shpallet fituesi i “Red Bull Car Park Drift Albania”

Shpallet fituesi i “Red Bull Car Park Drift Albania”

Juria e përbërë nga Drejtori i projektit: Yusif Bassil, Piloti i Red Bull: Abdo Feghali, tekniku: Jean Pierre Nesrallah, Piloti: Alex Grincuk dhe kampioni Shqiptar në supertmoto: Erjus Tufa shpallën fitues drifterin Lirim Gjura, i cili do të përfaqësojë Shqipërinë në finalen botërore të “Red Bull Car Park Drift” në Doha, Qatar në Dhjetor të vitit 2023.

Shpallet fituesi i “Red Bull Car Park Drift Albania”

Shpallet fituesi i “Red Bull Car Park Drift Albania”

Kampionati Red Bull Car Park Drift u lançua për herë të parë në Liban në vitin 2008, nëpërmjet të cilit ju dha mundësia të gjithë të apasionuarve pas drift-it, për të vënë në provë aftësitë e tyre brenda një mjedisi sportiv, i cili respekton të gjitha standardet e sigurisë.

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF