Jennifer Lopez flet për prindërit: Babai mungonte në shtëpi, nëna ishte narciste! - Celebrity
KreuCelebrity

Jennifer Lopez flet për prindërit: Babai mungonte në shtëpi, nëna ishte narciste!

Jennifer Lopez flet për prindërit: Babai mungonte në

Jennifer Lopez në dokumentarin e saj të ri “The Greatest Love Story Never Told”, ka bërë një rrëfim të rrallë për fëmijërinë e saj dhe marrëdhënien me prindërit. Këngëtarja e "Let's Get Loud", e cila u rrit në Bronx me dy vëllezër e motra, pohoi se nuk kishte marrë mjaftueshëm dashuri nga prindërit e saj.

 “Duke u rritur, unë gjithmonë kërkoja dikë që të më bënte të ndihesha e dashuruar. Unë isha fëmija i mesëm, jo ​​më i vogli, jo i pari i lindur dhe ju thjesht humbisni në mes të gjithë kësaj“, thekson JLo.

Duke iu referuar prindërve të saj, Guadalupe Rodriguez dhe David Lopez , të cilët u divorcuan në vitet ’90, Lopez tha: “Ndihesha shumë e lënë pas dore nga babai im sepse ai punonte gjithmonë natën dhe pastaj flinte gjithë ditën dhe nuk ndihesha sikur kisha një lidhje të mirë me të. Nëna ime ishte narciste, në qendër të vëmendjes, personi që ishte ‘shpirti’ i festës.”.

Jennifer Lopez flet për prindërit: Babai mungonte në

Më tej për nënën, Jennifer Lopez tha: “Ajo është një grua jashtëzakonisht e ndërlikuar dhe mban shumë probleme përsipër, ajo donte që ne të ishim të pavarur dhe të mos mbështetemi kurrë te një mashkull. Ajo bëri atë që duhej të bënte për të mbijetuar dhe kjo e bëri atë të fortë, por gjithashtu e bëri të egër”.

Jennifer Lopez flet për prindërit: Babai mungonte në

Pavarësisht fëmijërisë, Jennifer Lopez tashmë është afruar më shumë me të atin, për të cilin herë pas here e ka shprehur publikisht dashurinë.

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF