Tendencë, palltot e ngrohta të Dimrit

View Gallery
14 Photos
Tendencë, palltot e ngrohta të Dimrit
Bottega Veneta

Tendencë, palltot e ngrohta të Dimrit
Burberry Prorsum

Tendencë, palltot e ngrohta të Dimrit
Dolce & Gabbana

Tendencë, palltot e ngrohta të Dimrit
Etro

Tendencë, palltot e ngrohta të Dimrit
Giorgio Armani

Tendencë, palltot e ngrohta të Dimrit
Gucci

Tendencë, palltot e ngrohta të Dimrit
Lacoste

Tendencë, palltot e ngrohta të Dimrit
Michael Kors

Tendencë, palltot e ngrohta të Dimrit
MR & MRS ITALY

Tendencë, palltot e ngrohta të Dimrit
Parosh

Tendencë, palltot e ngrohta të Dimrit
Roberto Cavalli

Tendencë, palltot e ngrohta të Dimrit
Saint Laurent

Tendencë, palltot e ngrohta të Dimrit
sfilata

Tendencë, palltot e ngrohta të Dimrit
Stella Mc Cartney

Nga palltot dopio petë tek ato të stilit ushtarak, të puthitura pas trupit ose jo, prej stofi, leshi, por edhe kashmiri: ja të gjitha propozimet e stilistëve për veshjen më të preferuar të Dimrit. Palltot e sugjeruara mga stilistët sivjet kanë pamje luksoze dhe reflejnë një pamje plot glamour, me ngjyra që sfidojnë grinë e stinës. Mbetet në dorën tuaj se cilën mund të zgjidhni.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.