Vishu si ylber në ditë me shi!

View Gallery
12 Photos
Vishu si ylber në ditë me shi!
Balmain

Vishu si ylber në ditë me shi!
Edie Parker

Vishu si ylber në ditë me shi!
Erdem

Vishu si ylber në ditë me shi!
Kenzo

Vishu si ylber në ditë me shi!
Lanvin

Vishu si ylber në ditë me shi!
Mary Katrantzou

Vishu si ylber në ditë me shi!
MSGM

Vishu si ylber në ditë me shi!
Nicholas Kirkwood

Vishu si ylber në ditë me shi!
Pierre Hardy

Vishu si ylber në ditë me shi!
Sonia Rykiel

Vishu si ylber në ditë me shi!
Sportmax

Vishu si ylber në ditë me shi!
Si-ylber

Ndërsa moti mund të jetë gri, ju mund t’i jepni ditës tuaj ngjyra ylberi, duke zgjedhur disa veshje dhe aksesorë me nuanca të ndezura, ku spikasin kryesisht vijat. Provoni të zgjidhni një veshje të tillë, për t’u ndier me energji pozitive.

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.