Është momenti për buzëkuq të errët

View Gallery
7 Photos
Është momenti për buzëkuq të errët
buzekuq6

Është momenti për buzëkuq të errët
buzekuq5

Është momenti për buzëkuq të errët
buzekuq4

Është momenti për buzëkuq të errët
buzekuq3

Është momenti për buzëkuq të errët
buzekuq2

Është momenti për buzëkuq të errët
buzekuq1

Është momenti për buzëkuq të errët
jlocoll

Doni të ndiqni maninë më të fundit të kozmetikës? Atëherë filloni të përdorni buzëkuq me nuance të errëta. Sigurisht, nuk është e lehtë ta shohësh vetën në pasqyrë me buzë ngjyrë kafe, bordo, vjollcë apo të kuqe të thellë. I vetmi sugjerim: nëse doni vërtetë t’i përdorini këto ngjyra, aplikojini lehtë. Vendosni një sasi të vogël në buzë, dhe më pas aplikojeni me majën e gishtit. Do të jeni në mënyrë të përkryer në trend, dhe pa e tepruar.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.