Vishu me ngjyrën e pyllit këtë Vjeshtë

View Gallery
10 Photos
Vishu me ngjyrën e pyllit këtë Vjeshtë
Barracuda

Vishu me ngjyrën e pyllit këtë Vjeshtë
Gucci ok

Vishu me ngjyrën e pyllit këtë Vjeshtë
Janet & Janet

Vishu me ngjyrën e pyllit këtë Vjeshtë
Marc-by-Marc-Jacobs

Vishu me ngjyrën e pyllit këtë Vjeshtë
O-Bag

Vishu me ngjyrën e pyllit këtë Vjeshtë
Pomikaki

Vishu me ngjyrën e pyllit këtë Vjeshtë
Ripani

Vishu me ngjyrën e pyllit këtë Vjeshtë
Stuart-Weitzman

Vishu me ngjyrën e pyllit këtë Vjeshtë
Tod-s

Vishu me ngjyrën e pyllit këtë Vjeshtë
Alviero-Martini-1-Classe

Një e gjelbër pylli do të ishte ideale për veshjen tuaj të Vjeshtë/Dimër2015. Bordo ju sugjeron disa aksesorë të cilët mund të plotësojnë pamjen tuaj, nga çantat, deri tek këpucët dhe çantat me tonalitete smeraldi të errët, që është edhe trendi i sezonit.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.