Lady Gaga shpallet Femra e Vitit nga Billboard

Ka qenë vërtetë një vit i çmendur për Lady Gaga; performanca në ndarjen e çmimeve Oscar, roli në American Horror Story: Hotel. Veç kësaj, Gaga këtë vit u fejua e të dashurin e saj Taylor Kinney dhe u vlerësua me mjaft çmime si ‘Contemporary Icon Award’ nga ‘Songwriters Hall of Fame’ apo ‘Young Artist Award’ etj. Revista ‘Billboard’ e ka shpallur Lady Gaga ‘Femrën e vitit’, ylli i popit me më shumë influencë në botë. Vetë këngëtarja kontroverse ka thënë pas këtij vlerësimi: “Ky është viti kur kam bërë çfarë kam dashur, edhe pse jam munduar të jem në një linjë me atë që të tjerët presin prej meje”.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.