Mbërrin edicioni festiv i Bordo

 

BORDO_3_COVER_FB

Nga nesër në çdo pikë shitje revista Bordo vjen me numrin e ri, një edicion dedikuar festave dhe jo vetëm. Një guidë e plotë me 101 ide se çfarë mund t’u dhuroni njerëzve tuaj më të dashur. Të gjitha tendencat e duhura sesi të visheni në këto ditë festive, shoqëruar me disa receta të shëndetshme, destinacionet më të mira për të udhëtuar gjatë pushimeve si dhe ide për dekorin e shtëpisë. Bordo zbulon surprizat që pritet të sjellë festivali në RTSH, një rrëfim i pazakontë për të njohur aktoren Rovena Lule Kuka, e shumë faqe të tjera të cilat mund t’i zbuloni duke shfletuar revistën, e cila nga nesër gjendet në çdo pike shitje.

Me këtë numër festiv, BORDO ju uron Gëzuar Festat!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.