Një makiazh për festa të florinjta

View Gallery
4 Photos
Një makiazh për festa të florinjta
Makiazh per nje shikim luftarak

Një makiazh për festa të florinjta
Makiazh per nje shikim shik

Një makiazh për festa të florinjta
Makiazh per nje shikim te florinjte

Një makiazh për festa të florinjta
Makiazh per nje shikim te perjetshem

Për festa është mirë të përdoret makiazh ngjyrë ari, që vë fytyrën në dritë dhe sjell një aspekt festiv. Një lyerje e freskët dhe e shndritshme, një makiazh i syve që u jep vlerë, një gojë të zhveshur për të kompletuar një stil të ëmbël.

Makiazh i qepallave ngjyrë kremi

Mbi një ngjyrosje që keni përgatitur paraprakisht, aplikoni një Makiazh ngjyrë kremi të florinjtë nga vetulla deri tek pjesa e sipërme e mollëzave.

Makiazh i qepallave ngjyrë bronxi

Aplikojeni nga cepi më i jashtëm deri në pjesën e brendshme të syrit, duke e kombinuar me një prekje të lehtë në rrënjët e qerpikëve të poshtëm.

Makiazh i qepallave ngjyrë bronxi dhe floriri

Gjithnjë duke u nisur nga pjesa e jashtme e syrit drejt pjesës së brendshme, aplikoni makiazhin ngjyrë bronxi por mos haroni të vendosni pak edhe tek rrënjët e qerpikëve të poshtëm. Më pas aplikoni makiazhin ngjyrë floriri brenda zgavrave të syrit.

Mascara

Aplikojeni në rrënjët e qerpikëve, fillimisht në zig zage më pas duke tërhqeur qerpikët për sipër. Për të intensifikuar shikimin mund të vendosni edhe tek qerpikët e poshtëm.

Balsam për buzët

Mbylleni makiazhin me një prekje të lehtë te buzët me një balsam transparent.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.