Ja cilët janë meshkujt më të bukur të 2015

View Gallery
13 Photos
Ja cilët janë meshkujt më të bukur të 2015
BRAD PITT

Ja cilët janë meshkujt më të bukur të 2015
BRADLEY COOPER

Ja cilët janë meshkujt më të bukur të 2015
CHRIS HEMSWORTH

Ja cilët janë meshkujt më të bukur të 2015
CHRISTIAN BALE

Ja cilët janë meshkujt më të bukur të 2015
CRISTIANO RONALDO

Ja cilët janë meshkujt më të bukur të 2015
DAVID BECKHAM

Ja cilët janë meshkujt më të bukur të 2015
HUGH JACKMAN

Ja cilët janë meshkujt më të bukur të 2015
JUSTIN BIEBER

Ja cilët janë meshkujt më të bukur të 2015
LUCKY BLUE SMITH

Ja cilët janë meshkujt më të bukur të 2015
MICHAEL FASSBENDER

Ja cilët janë meshkujt më të bukur të 2015
NEYMAR

Ja cilët janë meshkujt më të bukur të 2015
PHARRELL WILLIAMS

Ja cilët janë meshkujt më të bukur të 2015
TOM HARDY

Kinema, seriale televizivë, realit show dhe muzikë. Janë këto fushat që kanë dhuruar meshkujt më të bukur për vitin 2015. Asnjë sportist dhe vetëm pak futbollistë; aktorë, këngëtarë dhe përfaqësues të show bizit janë pjesë e klasifikimit të meshkujve më të dëshiruar të planetit. Në krye të klasifikimit është David Beckham, tashmë më tepër një mashkull spektakli se futbollist, i përzgjedhur nga ‘People’ si mashkulli më seksi në botë. New entry modeli i ri kalifornian, Lucky Blue Smith që ka çmendur fanset gjatë sfilatave të modës në Milano dhe gjetkë. Në galeri mund të shihni kush ka bërë ligjin në bukurinë mashkullorë për 2015.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.