Golden girls: divat braktisin të zezën për arin

View Gallery
10 Photos
Golden girls: divat braktisin të zezën për arin
Blake Lively

Golden girls: divat braktisin të zezën për arin
Heidi Klum

Golden girls: divat braktisin të zezën për arin
Jessica Chastain

Golden girls: divat braktisin të zezën për arin
Keira Knightley

Golden girls: divat braktisin të zezën për arin
Kim Kardashian

Golden girls: divat braktisin të zezën për arin
Kylie Jenner

Golden girls: divat braktisin të zezën për arin
Naomi Campbell

Golden girls: divat braktisin të zezën për arin
Naomi Watts

Golden girls: divat braktisin të zezën për arin
Olivia Palermo

Golden girls: divat braktisin të zezën për arin
Rihanna

Nëse objektivi mbi tapetin e kuq është më mos kalosh pa u vënë re, zgjedhja më e mirë është të mbulohesh me ar. Këtë e dinë mirë divat, që zgjedhin metalin e çmuar kur duan të zënë objektivin e fotografëve (dhe vëmendjen e fansave).  Për më tepër, ari është një ngjyrë ‘demokratike’: ëmbëlson brunet, u jep dritë biondeve dhe një shkëlqim magjepsës cilitdo tjetër. Ja disa nga personazhet VIP që kanë zgjedhur të vishen me ar në tapetin e kuq, që nga Olivia Palermo tek Heidi Klum, nga Keira Knightley tek Naomi Campbell.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.