Çfarë çizme të vishni këtë dimër?

View Gallery
18 Photos
Çfarë çizme të vishni këtë dimër?
Çizme, Aquazzura, 535 euro

Çfarë çizme të vishni këtë dimër?
Çizme, Chamula, 265 euro

Çfarë çizme të vishni këtë dimër?
Çizme, Chloe, 495 euro

Çfarë çizme të vishni këtë dimër?
Çizme, Fendi 570 euro

Çfarë çizme të vishni këtë dimër?
Çizme, HCE, 429 euro

Çfarë çizme të vishni këtë dimër?
Çizme, Isabel Marant Etoile, 400 euro

Çfarë çizme të vishni këtë dimër?
Çizme, Jimmy Choo & Moon Boot, 795 euro

Çfarë çizme të vishni këtë dimër?
Çizme, L.L Bean, 111 euro

Çfarë çizme të vishni këtë dimër?
Çizme, Manitobah Mukluks, 300 euro

Çfarë çizme të vishni këtë dimër?
Çizme, Michael Kors, 295 euro

Çfarë çizme të vishni këtë dimër?
Çizme, Miu Miu, 890 euro

Çfarë çizme të vishni këtë dimër?
Çizme, Moschino, 502 euro

Çfarë çizme të vishni këtë dimër?
Çizme, Nicholas Kirkwood, 1095 euro

Çfarë çizme të vishni këtë dimër?
Çizme, Saint Laurent, 595 euro

Çfarë çizme të vishni këtë dimër?
Çizme, Santoni, 2380 euro

Çfarë çizme të vishni këtë dimër?
Çizme, Sorel, 170 euro

Çfarë çizme të vishni këtë dimër?
Çizme, UGG, 240 euro

Çfarë çizme të vishni këtë dimër?
Çizme,Mou, 249 euro

Kërkoni çizme luksoze prej lëkure apo gëzofi për t’i veshur pasi keni bërë ski…? I doni ato për të eksploruar majat plot me dëborë ose thjesht të shëtisni në pistat e skive, nëse nuk dëshironi ta praktikoni këtë sport…

Apo thjesht dëshironi të qëndroni në valën e të ftohtit të qytetit dhe të kaloni këtë fund vit në të ngrohtë. Në galerinë tonë do të gjeni modelet e çizmeve që do të doni të keni në pemën e Vitit të Ri…

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.