Vitet 90 më në modë se kurrë!

View Gallery
8 Photos
Vitet 90 më në modë se kurrë!
Tendenca vitet 90 ne sfilaten Chloé pranvere-vere 2016

Vitet 90 më në modë se kurrë!
Tendenca vitet 90 ne sfilaten Diesel Black Gold pranvere-vere 2016

Vitet 90 më në modë se kurrë!
Tendenca vitet 90 ne sfilaten Emporio Armani pranvere-vere 2016

Vitet 90 më në modë se kurrë!
Tendenca vitet 90 ne sfilaten Iceberg pranvere-vere 2016

Vitet 90 më në modë se kurrë!
Tendenca vitet 90 ne sfilaten Isabel Marant pranvere-vere 2016

Vitet 90 më në modë se kurrë!
Tendenca vitet 90 ne sfilaten Louis Vuitton pranvere-vere 2016

Vitet 90 më në modë se kurrë!
Tendenca vitet 90 ne sfilaten Stella McCartney pranvere-vere 2016

Vitet 90 më në modë se kurrë!
Tendenca vitet 90 ne sfilaten Tommy Hilfiger pranvere-vere 2016

Një ditë do të ndodhte, vitet 90 janë tashmë mjaftueshëm të largëta për t’u shndëruar në burim inspirimi për modën.

Ky është okazioni ideal për të gjitha ndjekëset e modës së kësaj gjenerate që të kopiojnë (pak) stilin e idhujve të tyre të epokës, qoft Madonën, Spice Girls apo edhe të aktorëve të serive mitike si Friends, Dawson dhe Beverly Hills.

Për sa i përket inspirimit, rikthehen fuqishëm ngjyrat pop, pamja kull dhe elemente të lirshme, për të harruar detajet shumë të ngarkuarra që i lëmë përfundimisht në dollap.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.