Kur supermodelet sundonin botën

View Gallery
14 Photos
Kur supermodelet sundonin botën
Cindy Crawford and Claudia Schiffer me Karl Lagerfeld

Kur supermodelet sundonin botën
Christy Turlington

Kur supermodelet sundonin botën
Claudia Schiffer, Karen Mulder and Christy Turlington me Valentino Garavani dhe Sharon Stone

Kur supermodelet sundonin botën
Claudia Schiffer

Kur supermodelet sundonin botën
Linda Evangelista dhe Cindy Crawford

Kur supermodelet sundonin botën
Elle Macpherson, Claudia Schiffer dhe Naomi Campbell

Kur supermodelet sundonin botën
Christy Turlington1

Kur supermodelet sundonin botën
Claudia Schiffer, Christy Turlington dhe Linda Evangelista me Karl Lagerfeld

Kur supermodelet sundonin botën
Kate Moss dhe Christy Turlington

Kur supermodelet sundonin botën
Linda Evangelista, Naomi Campbell dhe Christy Turlington

Kur supermodelet sundonin botën
Naomi Campbell dhe Linda Evangelista

Kur supermodelet sundonin botën
Kate Moss dhe Naomi Campbell

Kur supermodelet sundonin botën
Linda Evangelista

Kur supermodelet sundonin botën
Cindy Crawford dhe Naomi Campbell

Kendall Jenner mund të ketë më tepër se 50 mln ndjekës në Instagram dhe Gigi Hadid mund të ketë fituar Donatella Versace dhe Vicorias Secret në një vit.

Por kur vjen puna tek supermodelet na shkon mendja tek vajzat që në vitet ‘90 mbretëronin pasarelat e të gjithë botës. Cindy Crawford, Claudai Schiffer dhe treshja e famshme Linda Evangelsita, Naomi Campbell dhe Christy Turlington kanë shkruar historinë e modelingut së bashku me Tatjana Patiz, Carla Bruni, Karen Mulder dhe Nadja Auermann.

Këtyre emrave mund t’i shtojmë edhe atë të Kate Moss, që u bashkua më vonë me grupin, popullariteti i të cilave asnjëherë nuk u fashit, ndoshta për faktin se e kishin shijuar dhe ishin kënaqur vërtetë në pasarela.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.