Kopshti me trëndafila

View Gallery
21 Photos
Kopshti me trëndafila

Kopshti me trëndafila

Kopshti me trëndafila

Kopshti me trëndafila

Kopshti me trëndafila

Kopshti me trëndafila

Kopshti me trëndafila

Kopshti me trëndafila

Kopshti me trëndafila

Kopshti me trëndafila

Kopshti me trëndafila

Kopshti me trëndafila

Kopshti me trëndafila

Kopshti me trëndafila

Kopshti me trëndafila

Kopshti me trëndafila

Kopshti me trëndafila

Kopshti me trëndafila

Kopshti me trëndafila

Kopshti me trëndafila

Kopshti me trëndafila

Nuk do ta besoni, por tatuazhi më i përhapur kudo nëpër botë është ai i trëndafilit. Ashtu siç ekziston një pafundësi llojesh e varietetesh, edhe forma e tyre mbi lëkurë vjen përmes një pafundësie. Trëndafili si tatuazh është simboli i dashurisë dhe shprehjes së personalitetit. Përmes ngjyrës së kuqe dhe formave të pafundme, trëndafili komunikon duke treguar dëshirë, romanticitet dhe paksa erotizëm. Shikoni këtë galeri tatuazhesh, ndoshta një prej tyre është i preferuari për ta pasur si tatuazh si dhe për t’i komunikuar njeriut tuaj të zemrës një mesazh të fuqishëm dashurie.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.