Femrat beqare më shumë mundësi punësimi se të martuarat: Ja pse

Femrat beqare janë më të avantazhuara se femrat e martuara për të gjetur një punë apo për të fituar një intervisrtë pune. Kështu thotë në prej guruve të rekrutimit, Bruce Hurtëitz. Por a ka të bëjë me pamjen e jashtme, mënyrën e të veshurit? Jo. Një ndër gjërat që ndikon shumë në një intervistë pune është ajo çfarë keni apo jo në dorë: Unaza. Mbajtja e saj mund të sjellë paragjykimete punëdhënësi i ardhshëm. Femrat e martuara konsiderohen si jo shumë të disponueshme. Nëse ajo ka një unazë në dorë, atëherë ka një familje, ndoshta fëmijë, dhe shumë obligime të tjera që mund të ndikojnë te puna e saj. Edhe nëse ajo sapo është fejuar, prapë ka një sërë angazhimesh si:dasma, pushimet e para, shtatzania etj. Ndërkohë që femrat beqare nuk kanë teorikisht asnjë prej këtyre problemeve. P.S. Një këshillë nga Bordo për femrat e martuara: Hiqeni unazën para intervistës 🙂

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *