Moda mashkullore: Ngjyrat e tokës për sezonin vjeshtë/dimër

View Gallery
10 Photos
Zara
Moda mashkullore: Ngjyrat e tokës për sezonin vjeshtë/dimër
Zara

Boglioli
Moda mashkullore: Ngjyrat e tokës për sezonin vjeshtë/dimër
Boglioli

Boglioli
Moda mashkullore: Ngjyrat e tokës për sezonin vjeshtë/dimër
Boglioli

Boglioli
Moda mashkullore: Ngjyrat e tokës për sezonin vjeshtë/dimër
Boglioli

Burberry
Moda mashkullore: Ngjyrat e tokës për sezonin vjeshtë/dimër
Burberry

Burberry
Moda mashkullore: Ngjyrat e tokës për sezonin vjeshtë/dimër
Burberry

Coach 1941
Moda mashkullore: Ngjyrat e tokës për sezonin vjeshtë/dimër
Coach 1941

Coach 1941
Moda mashkullore: Ngjyrat e tokës për sezonin vjeshtë/dimër
Coach 1941

H&M
Moda mashkullore: Ngjyrat e tokës për sezonin vjeshtë/dimër
H&M

Massimo Dutti
Moda mashkullore: Ngjyrat e tokës për sezonin vjeshtë/dimër
Massimo Dutti

Për sezonin vjeshtë/dimër 2016 hidhni një vështrim natyrës dhe zgjidhni prej aty ngjyrat e preferuar. Bezhë, kaki, ngjyrë ulliri dhe balte janë disa nga ngjyrat që propozojnë stilistët për ditët e ftohta. Ngjyrat e tokës japin besim në vetvete dhe sipas studimeve janë edhe ngjyrat që femrat pëlqejnë të shohin te një mashkull. Këto ngjyra janë propozuar në javët e modës në Londër, Milano, Paris dhe New York, nga markat e njohura Canali, Brunello Cucinelli, Boglioli, Burberry e deri tek ato më populloret Zara, H&M dhe Massimo Dutti.

Ska komente

Keni një mendim

Adresa juaj e email nuk do të publikohet.