Veshjet leopard: çështje dashurie ose urretjeje

View Gallery
9 Photos
Olivia Palermo
Veshjet leopard: çështje dashurie ose urretjeje
Olivia Palermo

Reese Witherspoon
Veshjet leopard: çështje dashurie ose urretjeje
Reese Witherspoon

Rita Ora
Veshjet leopard: çështje dashurie ose urretjeje
Rita Ora

Jessica Hart
Veshjet leopard: çështje dashurie ose urretjeje
Jessica Hart

Jessica Szohr
Veshjet leopard: çështje dashurie ose urretjeje
Jessica Szohr

Kate Moss
Veshjet leopard: çështje dashurie ose urretjeje
Kate Moss

Kendall Jenner
Veshjet leopard: çështje dashurie ose urretjeje
Kendall Jenner

Lady Gaga
Veshjet leopard: çështje dashurie ose urretjeje
Lady Gaga

Miranda Kerr
Veshjet leopard: çështje dashurie ose urretjeje
Miranda Kerr

Veshjet me copa të printuara lëkurë kafshësh është një trend i vjeshtës. Personazhet e famshëm e kanë përqafuar këtë tendencë, duke nisur nga Kendall Jenner e deri te Reese Witherspoon. Ndonëse veshjet animal print janë ose shumë të preferuara ose aspak të tilla për disa, një zgjedhje e zgjuar është të keni një element sado të vogël për të qenë IN këtë sezon. Mund të keni vetëm një fileto leopard si në rastin e Jessica Szohr apo një çantë si ajo e Rita Orës. Megjithatë, hidhini një sy galerisë dhe frymëzohuni.

Ska komente

Keni një mendim

Adresa juaj e email nuk do të publikohet.