Fotot e pazbuluara të Elvanës duke bërë plazh nudo në plazhet italiane

View Gallery
7 Photos
Fotot e pazbuluara të Elvanës duke bërë plazh nudo në plazhet italiane

Fotot e pazbuluara të Elvanës duke bërë plazh nudo në plazhet italiane

Fotot e pazbuluara të Elvanës duke bërë plazh nudo në plazhet italiane

Fotot e pazbuluara të Elvanës duke bërë plazh nudo në plazhet italiane

Fotot e pazbuluara të Elvanës duke bërë plazh nudo në plazhet italiane

Fotot e pazbuluara të Elvanës duke bërë plazh nudo në plazhet italiane

Fotot e pazbuluara të Elvanës duke bërë plazh nudo në plazhet italiane

Këngëtarja shqiptare, Elvana Gjata është treguar gjithmonë konservatore dhe mjaft e kujdesshme për të mos treguar shumë nga hiret e saj. Madje për t’u admiruar mbetet fakti se ajo gjithmonë i ka shpëtuar syrit kureshtar të fotografëve. Ndërsa kësaj here gazetarët ja kanë dalë të shkëpusin pak nga format perfekte të trupit të këngëtares. Siç shihet nga fotot, Elvana nuk skuqet para objektivit, aq më tepër nga njerëzit që ka përreth.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.