17 plazhet më të veçantë në botë

View Gallery
30 Photos
The Moeraki Boulders (Dragon Eggs) në Koekohe Beach, Zelanda e Re
17 plazhet më të veçantë në botë

The Moeraki Boulders (Dragon Eggs) në Koekohe Beach, Zelanda e Re

The Moeraki Boulders (Dragon Eggs) në Koekohe Beach, Zelanda e Re
17 plazhet më të veçantë në botë

The Moeraki Boulders (Dragon Eggs) në Koekohe Beach, Zelanda e Re

The Moeraki Boulders (Dragon Eggs) në Koekohe Beach, Zelanda e Re
17 plazhet më të veçantë në botë

The Moeraki Boulders (Dragon Eggs) në Koekohe Beach, Zelanda e Re

Plazhi i fshehur në Marieta, Meksiko
17 plazhet më të veçantë në botë

Plazhi i fshehur në Marieta, Meksiko

Plazhi i fshehur në Marieta, Meksiko
17 plazhet më të veçantë në botë

Plazhi i fshehur në Marieta, Meksiko

Pfeiffer Purple Sand Beach, California
17 plazhet më të veçantë në botë

Pfeiffer Purple Sand Beach, California

Pfeiffer Purple Sand Beach, California
17 plazhet më të veçantë në botë

Pfeiffer Purple Sand Beach, California

Green Sand në Kourou,  Guiana Franceze: jeshillëku mbulon çdo gjë
17 plazhet më të veçantë në botë

Green Sand në Kourou, Guiana Franceze: jeshillëku mbulon çdo gjë

Plazhi Papakōlea Green Sand ,Hawaii
17 plazhet më të veçantë në botë

Plazhi Papakōlea Green Sand ,Hawaii

Plazhi Papakōlea Green Sand ,Hawaii
17 plazhet më të veçantë në botë

Plazhi Papakōlea Green Sand ,Hawaii

Plazhi i Qelqtë në Kaliforni
17 plazhet më të veçantë në botë

Plazhi i Qelqtë në Kaliforni

Plazhi i Qelqtë në Kaliforni
17 plazhet më të veçantë në botë

Plazhi i Qelqtë në Kaliforni

Plazhi Pink Sand Beach, në Bahamas:
17 plazhet më të veçantë në botë

Plazhi Pink Sand Beach, në Bahamas:

Plazhi Pink Sand Beach, në Bahamas:
17 plazhet më të veçantë në botë

Plazhi Pink Sand Beach, në Bahamas:

Plazhi Vik, Island
17 plazhet më të veçantë në botë

Plazhi Vik, Island

Plazhi Giants Causeway, Ireland:
17 plazhet më të veçantë në botë

Plazhi Giants Causeway, Ireland:

Plazhi Giants Causeway, Ireland:
17 plazhet më të veçantë në botë

Plazhi Giants Causeway, Ireland:

Red Sand Beach, Rabida, Galapagos.
17 plazhet më të veçantë në botë

Red Sand Beach, Rabida, Galapagos.

Red Sand Beach, Rabida, Galapagos.
17 plazhet më të veçantë në botë

Red Sand Beach, Rabida, Galapagos.

Plazhi Maho , Saint Martin:
17 plazhet më të veçantë në botë

Plazhi Maho , Saint Martin:

Plazhi Maho , Saint Martin:
17 plazhet më të veçantë në botë

Plazhi Maho , Saint Martin:

Punaluu Black Sand Beach, Hawaii.
17 plazhet më të veçantë në botë

Punaluu Black Sand Beach, Hawaii.

Punaluu Black Sand Beach, Hawaii.
17 plazhet më të veçantë në botë

Punaluu Black Sand Beach, Hawaii.

Plazhi Shell, Shark Bay, Australia
17 plazhet më të veçantë në botë

Plazhi Shell, Shark Bay, Australia

Plazhi Maldive
17 plazhet më të veçantë në botë

Plazhi Maldive

Plazhi Maldive
17 plazhet më të veçantë në botë

Plazhi Maldive

Jokulsarlon, Iceland:
17 plazhet më të veçantë në botë

Jokulsarlon, Iceland:

Jokulsarlon, Iceland:
17 plazhet më të veçantë në botë

Jokulsarlon, Iceland:

Plazhi Cave në Algarve, Portugal:
17 plazhet më të veçantë në botë

Plazhi Cave në Algarve, Portugal:

Plazhi i Katedraleve, Ribadeo, Spain
17 plazhet më të veçantë në botë

Plazhi i Katedraleve, Ribadeo, Spain

/Bordo/Anila

17 plazhet më të veçantë të botës: rërë e kuqe, natyrë e virgjër, e qelqtë…këto janë vetëm disa nga karakteristikat më të jashtëzakonshme të asaj pjese të botës që nuk e njohim. Dhe nëse jemi mësuar të përfytyrojmë bregdetet tona kur themi fjalën plazh, atëherë le të zgjerojmë horizontet dhe të mësojmë të ëndërrojmë. Sepse plazhet në realitet janë formuar nga mbetjet e sjella nga deti dhe ekzistojnë harmonizime me tokën që krijojnë një ngjyrë të tillë që të lë me gojë hapur. Ashtu si refleksi i diellit në “Plazhin e Qelqtë” në Kaliforni apo në plazhin e Maldiveve që natën në të reflekton qielli plot yje aq sa krijohet një iluzion hipnotizues. Përgatisni valixhet sepse pasi të keni parë këto foto nuk mund të bëni ndryshe veçse të niseni me pushime!

Ska komente

Keni një mendim

Adresa juaj e email nuk do të publikohet.