Fustanet e duhur për festat e fundvitit

View Gallery
34 Photos
alberta-ferretti
Fustanet e duhur për festat e fundvitit
alberta-ferretti

alberta-ferretti
Fustanet e duhur për festat e fundvitit
alberta-ferretti

alexander-mcqueen
Fustanet e duhur për festat e fundvitit
alexander-mcqueen

atelier-eme
Fustanet e duhur për festat e fundvitit
atelier-eme

burberry
Fustanet e duhur për festat e fundvitit
burberry

carolina-herrera
Fustanet e duhur për festat e fundvitit
carolina-herrera

dolce-gabbana
Fustanet e duhur për festat e fundvitit
dolce-gabbana

dolce-gabbana
Fustanet e duhur për festat e fundvitit
dolce-gabbana

elisabetta-franchi
Fustanet e duhur për festat e fundvitit
elisabetta-franchi

givenchy
Fustanet e duhur për festat e fundvitit
givenchy

jenny-packham
Fustanet e duhur për festat e fundvitit
jenny-packham

Fustanet e duhur për festat e fundvitit

lorenzo-serafini
Fustanet e duhur për festat e fundvitit
lorenzo-serafini

luisa-spagnoli
Fustanet e duhur për festat e fundvitit
luisa-spagnoli

matilde-cano
Fustanet e duhur për festat e fundvitit
matilde-cano

matilde-cano
Fustanet e duhur për festat e fundvitit
matilde-cano

max-mara
Fustanet e duhur për festat e fundvitit
max-mara

max-mara
Fustanet e duhur për festat e fundvitit
max-mara

nina-ricci
Fustanet e duhur për festat e fundvitit
nina-ricci

peplo-balenciaga
Fustanet e duhur për festat e fundvitit
peplo-balenciaga

pronovias
Fustanet e duhur për festat e fundvitit
pronovias

pronovias
Fustanet e duhur për festat e fundvitit
pronovias

pronovias
Fustanet e duhur për festat e fundvitit
pronovias

ralph-lauren
Fustanet e duhur për festat e fundvitit
ralph-lauren

rosa-clara
Fustanet e duhur për festat e fundvitit
rosa-clara

rosa-clara
Fustanet e duhur për festat e fundvitit
rosa-clara

rosa-clara
Fustanet e duhur për festat e fundvitit
rosa-clara

tom-ford
Fustanet e duhur për festat e fundvitit
tom-ford

tom-ford
Fustanet e duhur për festat e fundvitit
tom-ford

valentino
Fustanet e duhur për festat e fundvitit
valentino

zuhair-murad
Fustanet e duhur për festat e fundvitit
zuhair-murad

zuhair-murad
Fustanet e duhur për festat e fundvitit
zuhair-murad

zuhair-murad
Fustanet e duhur për festat e fundvitit
zuhair-murad

zuhair-murad
Fustanet e duhur për festat e fundvitit
zuhair-murad

Në kërkim të fustaneve për Krishtlindjet 2016? Krijimet më të bukura për të veshur në festë mund t’i shikoni në galerinë tonë

Ende nuk e keni zgjedhur fustanin që ju duhet për të rënë në sy gjatë këtyre Krishtlindjeve? Ka shumë krijime glamour për festat, modele veçanërisht elegantë dhe të përshtatshme për të gjitha shijet, perfektë për të marrë pjesë në dreka familjare, darka me miqtë ose një party ekskluziv. Disa modele karakterizohen për prerjet klasike dhe të përjetshme si ato në formë sirene. Të tjerë janë të zbukuruar me dantella, të ndriçuara me kristale apo stoli. Doni të dini më shumë për fustanet e ceremonisë për Krishtlindjet e vitit 2016?  Shfletoni galerinë e mësipërme, keni për të gjetur të duhurin…

Ska komente

Keni një mendim

Adresa juaj e email nuk do të publikohet.