Buzëkuqët më të mirë, me çmime shumë të ulëta

View Gallery
8 Photos
Buzëkuqët më të mirë, me çmime shumë të ulëta
6.99$

Buzëkuqët më të mirë, me çmime shumë të ulëta
7.99$

Buzëkuqët më të mirë, me çmime shumë të ulëta
9.99$

Buzëkuqët më të mirë, me çmime shumë të ulëta
2.99$

Buzëkuqët më të mirë, me çmime shumë të ulëta
4.99$

Buzëkuqët më të mirë, me çmime shumë të ulëta
7.19$

Buzëkuqët më të mirë, me çmime shumë të ulëta
9.99$

Buzëkuqët më të mirë, me çmime shumë të ulëta
10$

Një nga produktet kozmetike, që tregon më së shumti kujdesin estetik tek femrat, është buzëkuqi. Me afrimin e stinës së verës, këto ngjyrues vështirë të rezistojnë gjatë, duke qenë se konsumimi i pijeve është më i shpeshtë. Kështu, e kemi disi të vështirë të bëjmë zgjedhjen e duhur. Për këtë na ndikojnë shumë faktorë, si për shembull mendimi që buzëkuqët e shtrenjtë rezistojnë më shumë. Por, për fatin tonë të mirë, kjo nuk është aspak e vërtetë. Disa nga emrat më të njohur të produkteve të bukurisë kanë hedhur në treg (prej shumë kohësh), shkëlqyes apo ngjyrues me kosto nën 10 dollarë. Koloret variojnë nga e kuqja, tek roza, portokallia dhe e kafta, të cilat janë një kombinim shumë i mirë me ngjyrën e bronxtë të lëkurës, që marrim nga ditët e plazhit. Në galeri do të gjeni buzëkuqet, shoqëruar me çmimet përkatëse. Tunduese, apo jo?No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.