Me kë ka rënë në dashuri Beatrixi?

View Gallery
6 Photos
Me kë ka rënë në dashuri Beatrixi?
Postimi në Instagram

Me kë ka rënë në dashuri Beatrixi?
Beatrix Ramosaj

Me kë ka rënë në dashuri Beatrixi?
My Story, Beatrix

Me kë ka rënë në dashuri Beatrixi?
My Story, Beatrix

Me kë ka rënë në dashuri Beatrixi?
My Story, Beatrix

Me kë ka rënë në dashuri Beatrixi?
My Story, Beatrix

Një nga konkurentet aktuale të spektaklit “Your Face Sounds Familiar”, Beatrix Ramosaj, duket se ka surprizuar fansat e saj, me një ndryshim të bërë pak orë më parë. Këngëtarja ka vendosur të bëjë një tatuazh, pikërisht në pjesën frontale të shpatullës. Trixa ka zgjedhur një shkrim, nga i cili zbulon vetëm gjysmën e fjalëve. Pikërisht kjo, ka provokuar fansat, të cilët e plotësojnë me emrat e tyre, pjesën e mbetur të frazës, dhe jo më kot. Në foton e postuar në Instagram, arrijmë të lexojmë: “Bie në dashuri me…” Ende nuk jemi në dijeni, nëse vazhdimi është emri i dikujt apo jo, por duket se zgjedhja e këngëtares për ta fshehur, i ka bërë fansat më dyshues se kurrë. Një gjë është e sigurt: tatuazhi i shkon shumë Betrixit dhe lloji i tij është krejt i përshtatshëm për pjesën e trupit, në të cilën ka vendosur ta ketë. Zgjedhje e mirë, Trix’! Klikoni në galeri për të parë tatuazhin.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.