Fantazia e të realizuarit vepra artistike në flokë!

View Gallery
7 Photos
Fantazia e të realizuarit vepra artistike në flokë!
Botticelli- Birth of Venus

Fantazia e të realizuarit vepra artistike në flokë!
Claude Monet- Water Lilies

Fantazia e të realizuarit vepra artistike në flokë!
Edgar Degas- Dancer Tilting

Fantazia e të realizuarit vepra artistike në flokë!
Edvard Munch- The scream

Fantazia e të realizuarit vepra artistike në flokë!
Gustav Klimt- The kiss

Fantazia e të realizuarit vepra artistike në flokë!
Johaness Veermer- Girl With a Pearl Earring

Fantazia e të realizuarit vepra artistike në flokë!
Vincent Van Gogh- Starry Night

Kemi parë shumë eksperimente me flokët këtë sezon, ngjyra të ylberta me nuanca nga më të larmishmet, por të realizosh kaq bukur kryevepra të mirënjohura të artit figurativ në flokë nuk kishim parë ndonjëherë! Artistja Ursula Goff është amerikane dhe si një piktore  e vërtetë ajo ka bashkuar dy pasionet e saj pikturën dhe parukerinë duke realizuar kështu disa krijime fantastike që do ju magjepsin!

Artistja është e diplomuar në psikologji, por që në moshën 5 vjeçare kishte një pasion të madh për artet dhe që e vogël e nisi me vizatimet me akuarel e bojëra uji. Shfletoni galerinë tonë e do të mahniteni edhe ju nga këto vepra të mirëfillta arti të realizuara në flokë!No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.