Çfarë po ndodh me Donald dhe Melanie që harruan një ditë të tillë?!

Nuk e dimë se çfarë po ndodh me çiftin presidencial, por duket se punët nuk janë aspak mirë kështu. Të hënën ata patën 13-vjetorin e martesës së tyre dhe asnjëri, as Melanie e as Trump nuk u kujtuan për këtë ditë. As edhe një postim, as edhe një urim, thjesht asgjë. Vallë të jenë të zënë me punë aq sa mos të kujtojnë se bënë 13 vite së bashku?

Donald Trump postoi në Tëitter, por asgjë rreth kësaj dite, ndërsa Melanie postoi para disa ditësh një foto ku shkruante: “Ky ka qenë një vit i mbushur me momente të mrekullueshme. Jam kënaqur me njerëzit që kam njohur në vendin tonë dhe në botë”.

Sipas disa zërave Melania është zemëruar keq me bashkëshortin pas lajmeve që qarkulluan se ai e kishte tradhtuar atë me pornostaren pak muaj pas lindjes së djalit të tyre. aq sa ajo nuk e ka shoqëruar bashkëshortin e saj në vizitën e tij drejt alpeve Zviceriane.

Previous ArticleNext Article